Auberginespies met krielaardappeltje

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1589 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1
  2. Snijd de aubergine in de lengte in 6 dunne plakken
  3. Halveer de plakken
  4. Bestrooi ze met zout en laat ze 20 minuten liggen
  5. 2
  6. Kook ondertussen de krieltjes bijna gaar
  7. Laat ze uitlekken in een vergiet
  8. 3
  9. Pureer de gedroogde tomaatjes, met aanhangend olie, samen met de basilicumblaadjes in een keukenmachine tot een pasta
  10. Breng op smaak met peper
  11. 4
  12. Dep de plakken aubergine droog
  13. Bestrijk ze met het tomatenmengsel
  14. Rol elke plak stevig op
  15. 5
  16. Rijg afwisselend de auberginerolletjes, de krieltjes en de cherrytomaatjes aan de spiezen
  17. 6
  18. Bestrijk de spiezen rondom met olijfolie
  19. Laat ze in circa 10 minuten rondom bruin roosteren op de hete barbecue

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha