Barbecued rundersat

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1256 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vlees in kleine blokjes
  2. Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar, doe het vlees erbij, roer alles goed door elkaar en laat het minstens 1 uur intrekken
  3. Maak intussen de saus
  4. Warm in een steelpannetje de ui, de ketjap, het limoensap, de ketchup, het water en de bruine suiker al roerend op tot de suiker geheel is gesmolten
  5. Breng op smaak met wat versgemalen zwarte peper
  6. Rijg het vlees aan 6 pennen en rooster de satés in 15 minuten boven een matig houtskoolvuur gaar
  7. Keer regelmatig en bestrijk met de marinade
  8. Serveer de satés met de opgewarmde barbecuesaus er apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha