Boterhammen gevuld

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 927 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de boterhammen onder de grill aan 1 kant bruin worden
  2. Snij de tomaten in plakken, verwijder zaad en harde kroontjes
  3. Snij de eieren overdwars in plakjes (eiersnijder!)
  4. Beleg de niet-geroosterde kant 4 sneetjes brood met tomaat en ei
  5. Laat de sardines uitlekken, verwijder graatjes en velletjes en verdeel over tomaat/ei
  6. Roer door de mayonaise de mosterd, peterselie en augurksnippers
  7. Naar smaak aroma, peper en zout erdoor
  8. Schep over de vis
  9. Leg de andere vier sneetjes et de geroosterde kant omhoog erop en druk stevig aan
  10. Bestrijk de bovennakt met boter en zet onder de grill tot het lichtbruin begint te bakken
  11. Snij diagonaal door en serveer met op een schotel met een servetje

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha