Bruschetta met peer en Parmaham barbecue

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 976 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een vinaigrette van 2 delen azijn, 2 delen mosterd en 8 delen olie en maak op smaak met zout en peper
  2. Snij de peren in plakken van ½ cm en verwijder het klokhuis
  3. Leg ze 2-3 minuten op de barbecue en draai eenmaal om, zet dan opzij
  4. Rooster het brood 1-2 minuten op de barbecue
  5. Keer om, bedruip met wat olie en leg dan 2 plakjes ham op elk sneetje, een stukje peer en wat verkruimelde Gorgonzola
  6. Meng de sla met de vinaigrette, verdeel over 4 borden en leg er een bruschetta op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha