Champignons gevuld met krab van de barbecue

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1051 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de krab in een zeef uitlekken
  2. Was of borstel de champignons schoon
  3. Haal de stelen van de kapjes en hak ze klein
  4. Smoor de gehakte stelen even in de boter, samen met de plakjes bleekselderij
  5. Leg de kaas in een kom en maak hem met een vork fijn
  6. Voeg de mayonaise toe en roer dit tot een dikke, smeuïge massa
  7. Roer er het limoen- of citroensap, het gemberpoeder, de tabasco, de bieslook, het chilipoeder en de krab door
  8. Vul hiermee de champignons en zet ze tot het moment van gebruik in de koelkast
  9. Leg de champignons op de hotplate van de barbecue en grill ze tot de bodems gebruind zijn
  10. Serveer ze zo heet mogelijk

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha