Entrec met kruidenolie en rettichsalade

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1052 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd 1/4 rode paprika in dunne reepies
  2. Pel de teentjes knoflook en plet ze met een mes
  3. Doe de paprikareepjes met het geplette teentje knoflook, de takjes tijm en de peperkorrels in een kommetje, schenk er de olie bij en laat dit 1-2 dagen zo staan
  4. Maak op de dag zelf de rettich schoon en rasp hem boven een kom
  5. Snipper de rest van de paprika en schep de stukjes door de rettich
  6. Roer de mayonaise en de crème fraîche erdoor en breng de saus op smaak met zout en peper
  7. Bestrijk de entrecôtes met de kruidenolie
  8. Bestrijk het barbecuerooster met gewone olie, leg de entrecôtes erop en rooster ze in ± 10 minuten bruin en rosé
  9. Keer ze regelmatig en bestrijk ze dan met de kruidenolie
  10. Leg de entrecôtes op een plank en bestrooi ze met zout
  11. Snijd ze in plakjes en verdeel die over 4 borden
  12. Geef de rettichsaus er apart bij
  13. Lekker met een gepofte aardappel en een gemengde salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha