Forelp

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 864 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de groenten en de forelfilet in stukjes
  2. Smelt de boter in een pan en voeg de bosui en knoflook toe
  3. Laat 1 minuut koken
  4. Meng de garnalen en de forel erdoor en blijf roeren tot de vis net gaar is
  5. Voeg dan de cognac toe en laat weer 1 minuut koken
  6. Doe er nu de slagroom, het citroensap, de dille en de chilisaus bij en neem de pan van het vuur
  7. Wrijf het geheel door een zeef en breng op smaak met zout en peper
  8. Zet de pâté tot gebruik in de koelkast
  9. Doe voor het serveren de pâté over in een pâtévorm en garneer met wat krulpeterselie
  10. Geef er toost of stokbrood bij

Reageer zelf op dit recept

kaptcha