Garnalen met fetakaas

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1172 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng wat olie met één uitgeperst teentje knoflook
  2. Vermeng met een vork de fetakaas, het andere teentje knoflook, de peterselie, de nootmuskaat, het komijnzaad, de eierdooier en de peper in een komijn
  3. Verwarm het olie/knoflookmengsel in een koekepan op de hotplate van de barbecue boven een heet vuur
  4. Voeg de garnalen toe en laat ze ± 1 minuut sudderen; keer ze om en laat ze daarna nog 1 minuut bakken
  5. Verspreid het fetamengsel gelijkmatig over de garnalen
  6. Verdeel, als de kaas is gesmolten, het geheel op vier voorverwarmde bordjes en serveer meteen met stokbrood

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha