Gegrilde haaskarbonades

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1607 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar leg de karbonades erin en laat ze 60 minuten marineren
  2. Verhit voor de saus de olie in een pannetje en bak hierin de knoflook met de ui glazig
  3. Roer de maïzena door de kippenbouillon en schenk dit bij het knoflook-uisausje
  4. Laat het doorkoken tot de saus bindt
  5. Snijd de appels, ongeschild, in schijven
  6. Haal het vlees uit de marinade, maar bewaar deze en rooster de karbonades 5 minuten per kant op de hotplate of op het rooster van een heet kooltjesvuur
  7. Rooster de peentjes en de appelschijven 2-3 minuten per kant
  8. Verwarm de saus in een pannetje en roer hier de overgebleven marinade door
  9. Serveer de saus lauwwarm

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha