Gegrilde zalm in papillot

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1159 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de sjalot schoon, versnipper hem en roer er de drie soorten olie en de dille door
  2. Laat hierin de zalm een half uur marineren
  3. Maak de wortelen, de preiwitten en de selderij schoon en snijd ze in juliënne
  4. Snijd de ui in fijne ringen
  5. Dep de zalmmoten droog en bak ze op de barbecue langs één kant
  6. Leg elke moot met de gegrilde kant naar boven op een velletje aluminiumfolie dat tweemaal zo groot is als de moot en dat u eerst met marinade-olie heeft bestreken
  7. Maak een klein opstaand randje, verdeel de groenten over de zalmmoten, besprenkel ze met de witte wijn en kruid ze met peper en zout
  8. Leg er tenslotte nog een klontje boter en de dilletopjes op
  9. Plooi de papillot hermetisch dicht en plaats ze nog 10 minuten op de barbecue

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha