Geroosterde paddestoelen met quinoavulling

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1579 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spoel de quinoa onder de koude kraan af tot het water schoon blijft (± 5 minuten) en laat goed uitlekken
  2. Breng de quinoa met de bouillon, de laurier en de steranijs aan de kook, zet het vuur laag en laat het mengsel 15 minuten pruttelen tot de quinoa doorzichtig is
  3. Haal de pan van het vuur en laat hem 5 minuten staan om de bouillon door de quinoa te laten opnemen
  4. Verwijder het laurierblad en de steranijs
  5. Verhit de olie in een grote braadpan met anti-aanbaklaag en fruit de uien hierin op middelhoog vuur tot ze gaan karameliseren (± 10 minuten)
  6. Voeg de komijn, de garam masala, de feta en de quinoa toe en laat ze ± 3 minuten doorwarmen
  7. Roer er van het vuur af de munt en het citroensap door
  8. Haal de stelen van de paddestoelen, hak ze fijn en voeg ze aan de quinoa toe
  9. Bestrijk de paddestoelen met de extra olie, leg ze met de bovenkant omhoog op de voorverwarmde barbecue en rooster ze in ± 3 minuten bruin (afhankelijk van de grootte)
  10. Draai ze om, vul ze met het quinoamengsel en rooster ze in ± 5 minuten gaar
  11. Serveer warm met een salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha