Spoel de quinoa onder de koude kraan af tot het water schoon blijft
(± 5
minuten) en laat goed uitlekken
Breng de quinoa met de bouillon, de laurier en de steranijs aan de kook,
zet het vuur laag en laat het mengsel 15 minuten pruttelen tot de quinoa
doorzichtig is
Haal de pan van het vuur en laat hem 5 minuten staan om de bouillon door
de quinoa te laten opnemen
Verwijder het laurierblad en de steranijs
Verhit de olie in een grote braadpan met anti-aanbaklaag en fruit de
uien
hierin op middelhoog vuur tot ze gaan karameliseren (± 10
minuten)
Voeg de komijn, de garam masala, de feta en de quinoa toe en laat ze
± 3 minuten doorwarmen
Roer er van het vuur af de munt en het citroensap door
Haal de stelen van de paddestoelen, hak ze fijn en voeg ze aan de
quinoa
toe
Bestrijk de paddestoelen met de extra olie, leg ze met de bovenkant omhoog
op de voorverwarmde barbecue en rooster ze in ± 3 minuten bruin
(afhankelijk van de grootte)
Draai ze om, vul ze met het quinoamengsel en rooster ze in ± 5
minuten gaar