Hamtaartjes van de barbecue

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 915 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels in water met zout in ± 15 minuten beetgaar
  2. Giet ze af en laat ze uitdampen
  3. Steek met een uitsteekvorm 6 cirkels uit de plakken ham, 6 uit de kaas en 6 uit de sneetjes brood
  4. Snijd de aardappels in dunne plakken
  5. Bestrijk de broodcirkels aan één kant met boter
  6. Maak stapeltjes van brood, ham, 1 1/2 theelepel chutney, 4 plakjes aardappel, 1 1/2 theelepel chutney en kaas
  7. Steek ze eventueel vast met een satéstokje en rooster ze kort op de hete barbecue tot de kaas iets gesmolten en het brood licht gekleurd is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha