Makreel op de barbecue

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1971 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de makrelen zorgvuldig, droog ze met keukenpapier en wrijf de vissen in met citroensap
  2. Snijd elke makreel in vier stukken
  3. Rijg de stukken vis aan 4 spiesen, afgewisseld met de sjalotjes, tomaten, champignons en paprika
  4. Maak een marinade van de wijnazijn, olijfolie, oregano, zout en peper en leg de spiesen hierin
  5. Laat op kamertemperatuur 2 uur marineren
  6. Neem de spiesen uit de marinade en leg ze op het barbecuerooster
  7. Laat ze 10 minuten boven de gloeiende kool roosteren, waarbij u ze steeds draait en bestrijkt met de marinade
  8. Dien onmiddellijk op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha