Mexicaanse vis kebab

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 897 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de chilisaus in een grote kom met de ketchup, tacosaus en chilipoeder en roer de stukken visfilet erdoor
  2. Dek de kom af en laat de vis 1 uur in de koelkast marineren
  3. Neem de stukken visfilet uit de marinade en bewaar de marinade
  4. Vet 4 pennen licht in met olie en rijg de stukken kabeljauw eraan
  5. Rooster de kebab, al draaiend, 10 minuten boven de gloeiende hete kool van de barbecue
  6. Bestrijk ze steeds met wat olie
  7. Verhit voor de saus de olie in een koekepan
  8. Doe er de ui, komijn, knoflook en stukjes paprika bij en bak die onder voortdurend roeren, 10 minuten of tot de groenten zacht zijn
  9. Voeg de stukjes tomaat toe en laat nog 15 minuten pruttelen
  10. Voeg dan de kidneybonen en de overgebleven marinade toe
  11. Schenk de bonensaus op een dienschaal en leg er de viskebab bovenop
  12. Garneer met zwarte olijven en vers gehakte koriander
  13. Serveer meteen en garneer met de takjes peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha