Mixed grill barbecue1

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 886 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe het paprikapoeder in een kom, pers er het teentje knoflook boven uit en roer de curryketchup erdoor
  2. Doe het gehakt in een andere kom en voeg 1 eetlepel van het kruidenmengsel toe
  3. Voeg zout en peper toe, kneed het gehakt goed door en draai er 8 balletjes van
  4. Snijd de hamlappen en de biefstuk in niet te kleine blokken
  5. Doe de helft van het kruidenmengsel over in een andere kom en schep in de ene kom de hamlappen en in de andere kom de biefstuk door het kruidenmengsel
  6. Laat beide vleessoorten ± 2 uur marineren
  7. Pel intussen de sjalotjes
  8. Maak de paprika's schoon en snijd ze elk in 16 stukken
  9. Rijg de vleessoorten en de groenten om en om aan 8 houten of metalen spiesen en leg ze tot gebruik afgedekt in de koelkast
  10. Bestrijk de spiesen en het barbecue- of grillrooster met olie
  11. Leg de spiezen erop en rooster ze in ± 15 minuten rondom bruin
  12. Keer ze regelmatig en bestrijk ze dan met olie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha