Pikante temp

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1259 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de tempé in blokjes van 1 x 1 cm
  2. Meng de ketjap met de gembersiroop en laat de tempé hierin ± 5 minuten marineren
  3. Snijd de worteltjes en de prei in reepjes
  4. Verhit de olie in een wok en bak de tempé omscheppend ± 3 minuten
  5. Voeg de wortel en de prei toe en bak deze ± 3 minuten mee
  6. Neem de wok van het vuur, schep de saus en de seroendeng erdoor en breng op smaak met peper en zout
  7. Verdeel het tempémengsel over de stukken aluminiumfolie, neet 2 randen van het folie op, leg ze op elkaar en vouw ze samen 3 keer 1 cm in
  8. Draai de andere zijde op dezelfde wijze in
  9. Rooster de pakketjes ± 5 minuten op de hete barbecue

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha