Roergebakken varkensvlees

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1131 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een marinade van de ketchup, ketjap, sherry, wijnazijn, bruine suiker, gember en knoflook en laat het vlees hierin 1 uur afgedekt in de koelkast staan
  2. Neem het vlees uit de marinade, maar bewaar deze
  3. Verhit de olie in een wok of grote braadpan op de hotplate of op het rooster van de barbecue en roerbak het varkensvlees net gaar
  4. Haal he vlees uit de pan, voeg de ui, bleekselderij en paprika toe en roer alles goed door elkaar tot de ui goudbruin is
  5. Leg het vlees weer in de pan en schenk er de marinade over
  6. Blijf goed roeren tot alles flink heet is
  7. Serveer het vlees in de bladeren ijsbergsla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha