Sat babi

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 927 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de varkenshaas in niet te kleine dobbelstenen
  2. Maak een marinade door de ketjap manis, de ketjap benteng, het gemberpoeder, de djinten, de knoflook en de sambal goed door elkaar te mengen en voeg de djeroek poeroetblaadjes toe
  3. Laat het vlees hierin minstens 2 uur marineren; schep het daarbij van tijd tot tijd om
  4. Laat het vlees uitlekken, maar vang de marinade op
  5. Dep het vlees goed droog en rijg het aan satépennen of -stokjes
  6. Rooster de saté's op de grill of barbecue gaar
  7. Keer ze regelmatig om en bestrijk ze tijdens het roosteren met de marinade
  8. Bij deze saté's is een ketjapsaus erg lekker, maar een pindasaus kan ook

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha