Sat goerie

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 653 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf de knoflook, de kemiries en de sambal tot een brij
  2. Snijd het vlees in dobbelstenen, smeer de stukken met het kruidenmengsel in en laat het een half uur intrekken
  3. Maak intussen de marinade
  4. Meng de ketjap met het citroensap en de suiker en klop goed door, zodat de suiker helemaal in de saus wordt opgenomen
  5. Los de santen in een kopje heet water op en giet dit mengsel bij de marinade
  6. Meng alles goed door elkaar en laat het vlees een paar uur in deze saus marineren
  7. Giet de saus dan af en dep het vlees goed droog
  8. Rijg het aan pennen of stokjes en rooster de saté's op de barbecue of grill

Soortgelijke recepten

Sat1

20 min

Sat2

20 min

Reageer zelf op dit recept

kaptcha