Sat van varkenshaasmet limoen

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1079 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng voor de marinade het limoensap, de limoenrasp, de ketjap manis, de basterdsuiker, het gemberpoeder, de knoflook en de olie en marineer de blokjes vlees daarin minstens 2 uur
  2. Zet de stokjes 2 uur van tevoren in koud water, rijg het vlees aan de stokjes en rooster het in 7-10 min bruin en gaar
  3. Pindasaus: Bak de ui en de knoflook ± 5 minuten in de olie
  4. Roer de ketjap, de sambal, het limoensap, de pindakaas en de basterdsuiker erdoor, verdun de saus met water tot de gewenste dikte en laat nog 1-2 minuten doorkoken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha