Sat vanvarkensvlees

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 768 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en roer het vlees hierdoor
  2. Laat het afgedekt een nacht in de koelkast marineren
  3. Neem het vlees uit de marinade en rijg de stukjes aan de met olie bestreken roosterpennen (ongeveer 6 stukjes per pen)
  4. Leg de pennen op het rooster van de barbecue boven een matig heet houtskoolvuur en rooster ze ongeveer 15 minuten
  5. De satétjes zijn zo al verrukkelijk, maar u kunt er desgewenst nog een dipsausje bij geven
  6. Pikante dipsaus: Vermeng 3 eetlepels kant en klare satésaus of pindakaas met 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 eetlepel ketjap, 2 theelepels hete chilisaus, 1/2 eetlepel sesamolie en 1/2 kopje kokosmelk

Soortgelijke recepten

Sat1

20 min

Sat2

20 min

Reageer zelf op dit recept

kaptcha