Sate Nuea rundvleessat kan ook op de barbecue

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 738 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de biefstuk in lange smalle repen van 2 1/2 x 7 1/2 cm (dit zou voldoende moeten zijn voor 24 tot 32 repen)
  2. Gebruik bamboe satépennen van 30 cm
  3. Leg ze tenminste 2 uur in water om te voorkomen dat ze verkolen
  4. Mix de kokosmelk, de rode currypasta, de vissaus en het kerriepoeder in een lange, platte schaal
  5. Doe de repen vlees erbij en marineer ze tenminste 5 uur in de koelkast
  6. Verwarm de grill of barbecue voor
  7. Rijg 2 reepjes vlees in de lengte aan elk stokje
  8. Grill de saté's ± 5 minuten aan elke kant

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha