Sirena na skara Op houtskool geroosterde kaas

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 610 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de plakken kaas elk op een stuk beboterd vetvrij papier van 20 x 25 cm, strooi er een snuifje paprikapoeder op en wikkel het papier om de plakken
  2. Maak een goed houtskool- of houtvuur
  3. Leg de pakketjes, als de gloeiende sintels met grijze as zijn bedekt, op het warme rooster dat ± 10 cm boven de hete as moet staan
  4. Rooster ze 2 1/2-3 minuten en draai ze eenmaal om
  5. Door de hete staven van het rooster moet het papier verkleuren; het mag iets geblakerd, maar zeker niet verbrand zijn
  6. U kunt de smaak nog verbeteren door vlak voor het grilleren wat dennennaalden op de gloeiende as te strooien
  7. Leg de kaaspakketjes op de tafel, open ze en schud ze met de paprikakant boven op een klein, verwarmd bord
  8. Besprenkel de kaas met warme gesmolten boter

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha