Tahoespiesjes met pindasaus

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 876 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de spiesen ± 30 minuten in een bakje koud water
  2. Pers intussen de citroen uit en roer het citroensap, de ketjap en de sambal in een wijde schaal door elkaar
  3. Snijd de tahoe in blokjes van ± 2 x 2 cm
  4. Schep ze door het ketjapmengsel en laat ze, onder af en toe omscheppen, afgedekt ± 1 uur marineren
  5. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes van 2 x 2 cm
  6. Steek om en om stukjes tahoe (bewaar de marinade), rode en groene paprika aan de spiesen, bestrijk ze met olie en rooster ze op de hete barbecue in ± 5 minuten rondom lichtbruin
  7. Maak intussen de satésaus met water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  8. Roer de santen erdoor, breng de saus op smaak met de marinade en warm de saus nog ± 2 minuten door

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha