Zalmrolletjes met dragon

bbq
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 940 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de zalmfilet in 12 reepjes van ± 1 1/2 cm dik en wikkel elk zalmreepje in een plakje spek
  2. Pel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes
  3. Pluk de dragonblaadjes van de stelen en hak ze fijn
  4. Breng de zure room, samen met de gewone room en de dragonazijn, aan de kook
  5. Neem de pan na 2 minuten van het vuur en roer de eierdooier en de gehakte dragon door het mengsel en kruid het met peper en zout
  6. Smelt een klontje boter, stoof er de stukjes tomaat in en vermeng deze met de roomsaus
  7. Houd de saus warm op een hoekje van de barbecue
  8. Bestrijk de zalmrolletjes met wat olie en rooster ze ± 2 minuten op de barbecue (de zalm mag niet volledig gaar zijn)
  9. Schep op elk bord een lepel saus en leg er 3 zalmrolletjes op
  10. Serveer onmiddellijk

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha