Aardappel-Groenteschotel

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2716 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1) Verwarm de oven voor op 180 Graden Celcius Vet een ondiepe ovenschaal van 1,2 liter in
  2. Boen de aardappelen en snijd ze in schijfjes
  3. Leg de aardappelen, prei en tomaat in laagjes op elkaar, strooi wat rozemarijn tussen de laagjes en eindig met een laagje aardappelen 2) Voeg knoflook toe aan de bouillon, roer er wat zout en peper door en giet de bouillon over de groenten
  4. Bestrijk de bovenste laag aardappelen met olijfolie
  5. 3) Bak het gerecht in 1,25 tot 1,50 uur tot de aardappelen zacht zijn en de bovenkant goudbruin en enigszins knapperig is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha