Aardappel-bonenpannetje met ei

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1578 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de boontjes schoon, spoel ze en kook ze 10 minuten in gezouten water
  2. Schil de aardappelen, was ze en snij ze in grote stukken
  3. Spoel de tomaten af en snijd ze doormidden of in vieren
  4. Schil de sjalot, snijd hem doormidden en in ringen
  5. Laat de boontjes uitlekken
  6. Bak de aardappelen in 10 minuten in de hete olie goudbruin
  7. Voeg de sjalotringen toe en bak die mee
  8. Kruid met peper en zout
  9. Voeg de boontjes en de kerstomaten toe, meng zorgvuldig en warm het geheel door
  10. Klop de eieren los, giet ze over de groenten en laat ze stollen
  11. Kruid met peper en zout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha