Aardappels met bieslookcreme gepoft

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 941 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225°
  2. Was de aardappels goed en dep ze droog
  3. Schil hier en daar inprikken met een vork
  4. Spreid 4 grote vellen alufolie uit en leg de aardappels erop
  5. Bestrooi met zout
  6. Verdeel de boter in vlokjes erover
  7. Vouw de folie goed dicht
  8. Laat de aardappelen 1 uur poffen
  9. Roer de roomkaas los met crème fraîche, doe ¾ van de bieslook erbij en breng op smaak met peper
  10. Vouw de pakketjes open en snij de aardappelen in de lengte diep in, maak het kruim met een vorkje iets los
  11. Schep het roomkaasmengsel erin en roer met het vorkje door het kruim
  12. Strooi de rest van de bieslook erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha