Antilliaanse bonenschotel

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1363 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook
  2. Maak de paprika, de tomaat en de bleekselderij schoon en snijd ze in kleine stukjes
  3. Verhit de olie in een ruime pan of wok en fruit hierin de ui met de knoflook in 3 minuten goudgeel en glazig
  4. Voeg de paprika, de tomaat, de bleekselderij en de rozijnen toe en bak alles al omscheppend 5 minuten
  5. Voeg de bonen met het vocht, de santen, 1 dl kokend water en 2 eetlepels peterselie toe, schep het mengsel om en laat de bonen goed heet worden
  6. Breng het gerecht eventueel op smaak met wat zout en een paar druppels tabasco
  7. Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met de rest van de peterselie

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker10 okt 2007 om 18:58 Reageer

    j

  • Bezoeker10 okt 2007 om 19:15 Reageer

    Het recept ziet er goed uit.Is het een recept van je zelf Menno?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha