Antilliaanse gehaktpasteitjes

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3028 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui
  2. Laat de plakjes bladerdeeg naast elkaar ontdooien
  3. Verwarm de oven voor op 200°C
  4. Verhit de olie en bak het rundergehakt rul
  5. Voeg de fijngehakte ui toe en bak deze al omscheppend ± 5 minuten mee
  6. Voeg de krenten en de rozijnen toe en laat ze in het bakvocht wellen
  7. Voeg de selderij, ajinomoto, aromat en versgemalen peper toe en bak dit mengsel nog 5 minuten mee
  8. Laat het gehaktmengsel in het met keukenpapier beklede vergiet uitlekken
  9. Verdeel de vulling over het middeen van de plakjes bladerdeeg en vouw de 4 punten naar binnen, zodat er vierkantjes ontstaan
  10. Bak de pasteitjes in het midden van de oven in ± 30 minuten goudbruin en gaar

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker30 jun 2007 om 12:41 Reageer

    dit is geen echte ant. pastei

  • Bezoeker20 feb 2008 om 11:10 Reageer

    Ik vind het erg jammer dat het met diepvries bladerdeeg is gemaakt


Reageer zelf op dit recept

kaptcha