Avocado op Venezolaanse wijze

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1292 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spinazie gaar
  2. Snijd de avocado's overdwars tot op de pit door
  3. Neem de helften van elkaar en verwijder de pit
  4. Schep het vruchtvlees met een eierlepeltje voorzichtig uit de schil, zonder deze te beschadigen
  5. Druppel hier wat citroensap in
  6. Snijd de eieren in stukjes en maak deze samen met het vruchtvlees zeer fijn
  7. Laat de spinazie in een zeef uitlekken
  8. Verwarm de olie in een kleine pan, fruit daarin de ui glazig
  9. Roer de ui door de spinazie en voeg naar smaak worcestershiresaus, nootmuskaat, peper en zout toe
  10. Roer twee eetlepels mayonaise door het mengsel en vul er de uitgeholde halve avocado's mee
  11. Schik blaadjes sla op een platte schaal, zet de avocado's op de sla en garneer deze met wat mayonaise

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha