Braziliaanse avocado

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1363 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees voorzichtig uit de schil
  2. Bestrijk de binnenkant van de schil met wat citroensap
  3. Snijd het vruchtvlees in stukjes, besprenkel ze met wat citroensap en bestrooi met zout en peper
  4. Voeg de noten, de kaassoorten, de peterselie en de tomaten toe en schep alles voorzichtig door elkaar
  5. Schep de vulling in de avocadohelften, bestrooi met wat paneermeel en besprenkel met gesmolten boter
  6. Strooi hier nog wat paprikapoeder over en zet de avocado's 15 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha