Chips van aardappelschillen gekruid

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 840 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°
  2. Snij de aardappels overlangs doormidden, schep het kruim eruit (dat kan weer voor puree worden gebruikt) en snij elke schil nog eens in de lengte doormidden
  3. Leg de schillen op een bakplaat en bak in 10-15 minuten knapperig
  4. Bestrooi dan met kaas en peper, verhit de grill en grill ze 1-2 minuten op 15 cm van het grill-element
  5. Verwarm de oven voor op 260°, bestrijk de net al gebakken schillen met boter aan beide kanten en bestrooi dan met: - zout, chili of kerrie - maan- of karwijzaad - geraspte Parmezaan met paprikapoeder en cayennepeper

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha