Corn on the cob California style

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 998 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bind de maïskolven met schutbladeren met een stukje touw dicht en laat ze ± 11/2 uur in een emmer met koud water onder staan
  2. Steek de barbecue aan
  3. Haal de maïskolven uit het water en laat ze goed uitlekken
  4. Leg de kolven met schutbladeren ± 30 minuten op de barbecue, de maïs wordt zo in z'n eigen jasje gaar gestoomd
  5. Verwijder voor het serveren de schutbladeren en het stronkje
  6. Rol de maïskolven door de boter en bestrooi ze met zout en peper
  7. Serveer ze met servetten of maïskolf-vorkjes
  8. Geef er geroosterd vlees of kip bij, bijvoorbeeld geroosterde kippenboutjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha