Geitenkaas verpakt in druivenbladeren

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1180 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng 3 eetlepels olie, de rode peper, de basilicum, de tijm, de knoflook, zout en peper
  2. Kook de verse druivenbladeren ± 4 minuten in ruim kokend water met zout en spoel ze direct met koud water af
  3. Druivenbladeren uit blik hoeft u alleen met koud water af te spoelen
  4. Leg elke plak kaas op 1 groot blad of op 2 kleinere bladeren die elkaar iets overlappen
  5. Verdeel het kruidenmengsel over de plakken kaas, vouw de druivenbladeren om de kaas en zet ze met houten cocktailprikkers vast
  6. Bestrijk de pakketjes aan de buitenkant met 1 eetlepel olie en rooster ze aan beide kanten 3-4 minuten
  7. Serveer er dikke plakken geroosterd boerenbrood bij die met een teentje knoflook zijn ingewreven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha