Gemarineerde vis

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1932 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de blokjes vis in een schaal en bestrooi ze met wat zout en peper en de helft van de plakjes rode peper
  2. Leg de ringen ui op de vis en schenk het sinaasappel- en citroensap in de schaal
  3. Laat de vis tenminste 4 uur in de koelkast marineren
  4. Leg wat blaadjes sla op een schaal of op bordjes en verdeel hier de gemarineerde visblokjes over
  5. Bestrooi het geheel met de rest van de plakjes rode peper

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker07 dec 2007 om 13:16 Reageer

    eet je deze vis dan rauw??

  • Bezoeker08 dec 2007 om 11:31 Reageer

    Dat denk ik niet


Reageer zelf op dit recept

kaptcha