Gevulde rosbiefrolletjes uit argentini

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2133 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Prak de zucchini en avocado helemaal fijn
  2. Meng er de ui, chilipoeder, olie, azijn en zout door
  3. Schep 1 eetlepel van deze saus op elke plak rosbief en rol die op
  4. Bind om ieder rolletje een touwtje
  5. Bedek een schotel met slablaadjes en schik de rosbiefrolletjes er omheen als spaken in een wiel
  6. Snijd de eieren in de lengte doormidden
  7. Verwijder de dooiers en druk ze door een zeef
  8. Doe de gezeefde dooiers met een lepel in het midden van de schotel
  9. Snijd het eiwit in lange, dunne reepjes en leg die op de rosbiefrolletjes
  10. Garneer ze met 'roosjes' radijs en serveer de rest van saus afzonderlijk

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha