Gnocchi di patate Bistecca alla Pizzaiola

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1743 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de gare spinazie uitlekken, druk ze uit en hak ze fijn
  2. Kook de aardappelen gaar, stamp ze tot een puree en wrijf die door een zeef
  3. Meng er de spinazie, de helft van de bloem, de eieren, de cottage cheese en wat zout, peper en nootmuskaat door
  4. Meng er in delen de rest van de bloem door tot een kneedbaar geheel
  5. Vorm dit tot een rol, snijd die in 1 cm dikke plakken en kook die per 5 tegelijk 3 minuten in gezouten water
  6. Schik ze dakpansgewijs in rijen in een ovenschaal
  7. Vermeng de verse kaas met de pestosaus en de helft van de geraspte kaas, lepel dit mengsel over de gnocchi, verdeel er de rest van de kaas over en bak ze bij 175°C 45 minuten
  8. Bak de entrecôtes in olijfolie aan beide kanten 1 minuut
  9. Knijp er de knoflook boven uit en strooi er zout en peper over
  10. Voeg de uitgelekte tomaatstukjes toe en laat nog 3 minuten stoven
  11. Serveer de peterselie erbij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha