- Warm de oven voor op 200 graden (hetelucht)
- Snij de aardappels in kleine langwerpige partjes
- Neem een bakplaat en vet deze in met olie (niet teveel!)
- Gooi de aardappel partjes op de bakplaat en hussel het geheel
- Schuit de bakplaat in de oven en zet de timer op 40 minuten
Volgens mij kan je beter de aardappeltjes mengen met de olie in een bakje of iets dergelijks, in plaats van op de bakplaat. (hoe ga je in hemelsnaam op een bakplaat iets mengen??)
mensen toch, koken is iets dat je zelf aanvoelt. je kunt talloze kruiden toevoegen, maar ik denk dat degene hier provencaalse/italiaanse kruiden bedoelt. Zo is er nog oregano, basilicum, tijm, salie. een keer proberen kan geen kwaad.
En wanneer worden de kruiden toegevoegd? Of staan die er voor de sier bij?
De kruiden moet je toevoegen wanneer je de aardappelpartjes op de bakplaat gooit. Dit geheel moet je husselen met de olie!Eet smakelijk :)
Je gooit de aardapelplakjes niet op de bakplaat, maar leg ze er op.Gooien doe je met ee bal.
Rozemarijn of iets dergelijks, vergelijkbare kruiden ?????? Zou het iets duidelijker kunnen
Volgens mij kan je beter de aardappeltjes mengen met de olie in een bakje of iets dergelijks, in plaats van op de bakplaat. (hoe ga je in hemelsnaam op een bakplaat iets mengen??)
Inderdaad zeer lekker!! Vooral met een lekker steakje erbij!
mensen toch, koken is iets dat je zelf aanvoelt. je kunt talloze kruiden toevoegen, maar ik denk dat degene hier provencaalse/italiaanse kruiden bedoelt. Zo is er nog oregano, basilicum, tijm, salie. een keer proberen kan geen kwaad.
dombo heb je geen fantasie?