Jamie oliver aardappel partjes uit de oven

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 40 minuten
  • Bekeken: 413742 x
  • Reacties: 8 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. - Warm de oven voor op 200 graden (hetelucht) - Snij de aardappels in kleine langwerpige partjes - Neem een bakplaat en vet deze in met olie (niet teveel!) - Gooi de aardappel partjes op de bakplaat en hussel het geheel - Schuit de bakplaat in de oven en zet de timer op 40 minuten
  2. - Hussel af en toe de aardappels door elkaar
  3. - Na 40 minuten: smullen maar!

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (8)

  • Bezoeker28 sep 2007 om 10:12 Reageer

    En wanneer worden de kruiden toegevoegd? Of staan die er voor de sier bij?

  • Bezoeker28 sep 2007 om 13:23 Reageer

    De kruiden moet je toevoegen wanneer je de aardappelpartjes op de bakplaat gooit. Dit geheel moet je husselen met de olie!Eet smakelijk :)

  • Bezoeker30 sep 2007 om 22:16 Reageer

    Je gooit de aardapelplakjes niet op de bakplaat, maar leg ze er op.Gooien doe je met ee bal.

  • Bezoeker11 okt 2007 om 12:54 Reageer

    Rozemarijn of iets dergelijks, vergelijkbare kruiden ?????? Zou het iets duidelijker kunnen

  • Bezoeker19 okt 2007 om 14:42 Reageer

    Volgens mij kan je beter de aardappeltjes mengen met de olie in een bakje of iets dergelijks, in plaats van op de bakplaat. (hoe ga je in hemelsnaam op een bakplaat iets mengen??)

  • Bezoeker07 nov 2007 om 04:54 Reageer

    Inderdaad zeer lekker!! Vooral met een lekker steakje erbij!

  • Bezoeker10 mei 2008 om 13:53 Reageer

    mensen toch, koken is iets dat je zelf aanvoelt. je kunt talloze kruiden toevoegen, maar ik denk dat degene hier provencaalse/italiaanse kruiden bedoelt. Zo is er nog oregano, basilicum, tijm, salie. een keer proberen kan geen kwaad.

  • Bezoeker10 mei 2011 om 15:35 Reageer

    dombo heb je geen fantasie?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha