Loempia s2

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 755 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vlees, ham, de prei en de kool in kleine reepjes
  2. Flinter de uien en druk de knoflook door de knoflookpers
  3. Was de tauge goed en laat ze uitlekken
  4. Verhit nu in de watjang een scheutje olie en bak de knoflook en de uien hierin lichtbruin
  5. Voeg de in stukjes gesneden kip, de reepjes vlees, ham, kool, prei en tauge toe
  6. Bak op het laatst heel even de selderie mee en kruid met zout, peper en vetsin
  7. Fruit het geheel 4-5 min
  8. Laat het mengsel afkoelen en vul de loempiavellen hiermee
  9. Vouw de loempia's naar gewenste grootte en plak de randen dicht met wat eigeel
  10. Bak de loempia's onder in de heet gemaakte olie lichtbruin en knapperig
  11. Zorg tijdens het bakken dat de loempia's onder de olie liggen om het barsten te voorkomen

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker09 okt 2007 om 20:51 Reageer

    Bambus Scheuten toevoegen en het is perfect


Reageer zelf op dit recept

kaptcha