Loempiaatjes Thais warm

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 816 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de knoflook met het 7-kruidenpoeder ± 3 minuten in de olie
  2. Voeg het gehakt toe en bak het in ± 5 minuten rul
  3. Voeg op hoog vuur de vissaus en de wortelreepjes toe
  4. Laat het vocht in ± 5 minuten verdampen
  5. Roer de taugeh erdoor en laat het geheel afkoelen
  6. Snijd van de vellen fylodeeg 24 repen van 13 x 23 cm
  7. Schep op elke deegreep één lepel vulling, rol het deeg als loempia op en plak de rand met de losgeklopte eidooier vast
  8. Verhit frituurolie tot 190 °C en frituur daarin de loempia's met 6 tegelijk 3-4 minuten
  9. Serveer ze met pikante saus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha