Macaronisalade met kip tomaat en flageolets

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2673 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de macaroni nèt gaar, spoel hem koud en schep om met de olijfolie
  2. Snijd de gerookte kipfilet in reepjes
  3. Halveer de kerstomaatjes, laat de flageolets uitlekken en spoel ze af
  4. Snijd de artisjokbodems in blokjes
  5. Snijd de Romeinse sla of andijvie in reepjes
  6. Schep de groenten met de pasta in een slaschaal om met een sausje van de pesto, balsamico-azijn of rode wijnazijn, olijfolie, zout en versgemalen peper en bestrooi met rozijnen en (in een droogverhitte koekenpan geroosterde) pijnboompitten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha