Mexicaanse kip- en paprikasalade

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 4037 x
  • Reacties: 7 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de kip gaar
  2. Haal de zaden uit de paprika's en snijd ze samen met de kip in reepjes
  3. Ontdooi de maïs en kook de rijst
  4. Leg de stukjes kip in een grote slaschaal
  5. Meng de mayonaise, yoghurt, kruiden en tomaten- en uienpuree door elkaar, laat dit even intrekken en schep de dressing dan door de kip
  6. Voeg de paprika's en de maïs toe en meng alles voorzichtig door elkaar tot alle ingrediënten met de dressing zijn bedekt
  7. Leg de gekookte rijst op een schaal en schep de salade in het midden
  8. Meteen opdienen

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (7)

  • Bezoeker01 feb 2010 om 13:06 Reageer

    deze is vies

  • Bezoeker01 feb 2010 om 13:06 Reageer

    IELEKEPIE

  • Bezoeker01 feb 2010 om 13:07 Reageer

    deze smaakt naar

  • Bezoeker01 feb 2010 om 13:07 Reageer

    kun je deze eten?

  • Bezoeker01 feb 2010 om 13:07 Reageer

    >

  • Bezoeker01 feb 2010 om 13:07 Reageer

    hoi

  • Bezoeker01 feb 2010 om 13:07 Reageer

    ik ben adriaan uit friesland nederstraat 304 9533RDkom maar eten kijkne hoor


Reageer zelf op dit recept

kaptcha