Ovenschotel Grouster

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1242 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak aardappelpuree voor 4 personen
  2. Roer de ingrediƫnten vooor de saus door elkaar
  3. Snipper de ui, was de champignons en snijd ze in plakjes, snijd het ontbijtspek fijn en beboter een ovenvaste schaal
  4. Verwarm de oven voor
  5. Bak achtereenvolgens in de koekenpan het spek, de ui en de champignons
  6. Schep het steeds uit de pan als het klaar is, voeg tijdens het bakken zo nu en dan een stukje boter toe
  7. Bak als laatste het gehakt tot het grijsbruin is, maak het rul met een vork
  8. Roer de saus door het gehakt en warm even door
  9. Vul de schaal met een mengsel van spek, ui en champignons
  10. Leg daarop een laag puree, gehakt, schijfjes perzik en een laag puree
  11. Strooi als laatste paneermeel over de schotel en verdeel een paar klontjes boter erover
  12. Plaats de schotel 20 minuten in het midden van de oven op 225 tot 275 graden Celsius

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha