Pastasalade met gorgonzola en verse abrikozen

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1978 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan
  3. Snijd de uitjes in ringetjes
  4. Pers de knoflook boven een kom uit en klop er de azijn, de olie, zout en peper door
  5. Giet de pasta af
  6. Roer de ui, de tijm, de basilicum en de warme pasta door de saus en laat de salade afkoelen
  7. Was de sla en de abrikozen
  8. Snijd de gorgonzola in stukjes
  9. Verdeel de sla over 2 borden
  10. Schep de gorgonzola door de pastasalade en verdeel de salade over de sla
  11. Strooi de pijnboompitten erover en garneer met de abrikozen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha