Pastasalade met groenten

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2928 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng het water aan de kook, voeg het zout en de pasta toe en laat kook ze in 8-10 minuten beetgaar
  2. Laat de pasta in een zeef uitlekken en afkoelen
  3. Dop de erwten, was ze, kook ze 5 minuten in een beetje water met zout en laat ze uitlekken
  4. Maak de uien schoon, was ze en snijd ze in ringen
  5. Was en droog de tomaten, snijd ze doormidden, snijd de steelaanzet eruit en snijd elke helft in 4 parten
  6. Was de komkommer, snijd hem overlangs doormidden en snijd er met een canneleermes schijfjes van
  7. Snijd de worst in reepjes
  8. Snijd de gewassen dille fijn
  9. Meng alle voorbereide ingredi├źnten in een schaal luchtig door elkaar
  10. Pel voor de saus de knoflook en hak hem fijn
  11. Roer de azijn, de paprikapasta en de olie erdoor
  12. Schep de saus door de salade en laat hem afgedekt ┬▒ 30 minuten intrekken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha