Pastasalade met pastrami

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3117 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing in kokend water met 1 eetlepel olijfolie en zout beetgaar
  2. Spoel de pasta onder koud water af en laat ze afkoelen
  3. Bestrooi de venkel in een zeef met ± 2 theelepels zout en laat hem ± 20 minuten staan
  4. Spoel het zout van de venkel onder koud stromend water af, laat de venkel uitlekken en dep de plakken met een theedoek droog
  5. Vermeng de pasta met de venkel en de pastrami in een schaal
  6. Klop een dressing van de olijfolie, de azijn, zout en peper en roer er de zongedroogde tomaten door
  7. Schenk de dressing over de salade en meng alles door elkaar

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha