Pastasalade met rode pesto en kip

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3327 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de fussili in ± 12 minuten volgens de gebruiksaanwijzing gaar
  2. Wrijf de kipfilet in met zout en peper
  3. Verhit de olie in een koekenpan, bak de kipfilet in ± 10 minuten bruin en gaar en laat hem afkoelen
  4. Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in de lengte in dunne reepjes
  5. Maak de bosuitjes schoon, snijd ze in stukjes van ± 4 cm en snijd deze in reepjes
  6. Giet de fussili af
  7. Roer de pesto en het citroensap in een schaal door elkaar en sSchep de nog warme fussili erdoor
  8. Schep ook de tomaat- en uireepjes erdoor en laat de salade afkoelen
  9. Snijd de afgekoelde kipfilet in dunne plakjes
  10. Schep de fussilisalade op 2 borden, leg de plakjes kip ernaast en strooi er de basilicum over
  11. Lekker met groene gemengde sla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha