Rijst-visballetjes warm

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 763 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 250 gr kabeljauwfilet met 50 gr gekookte rijst en 1 eetlepel sinaasappelrasp pureren
  2. 1 ei, 2 eetlepels fijngesneden dille, 2 eetlepels yoghurt, zout, peper, 1/2 theelepel gemalen koriander en 1 eetlepel Chinese sojasaus erdoor roeren
  3. Van vismengsel ± 30 balletjes vormen en deze 30 minuten in koelkast leggen
  4. Frituurolie verhitten
  5. 50 gr rijstnoedels verkruimelen
  6. Visballetjes achtereenvolgens door bloem, losgeklopt ei en verkruimelde noedels wentelen
  7. Balletjes in hete olie ± 3 minuten bakken
  8. Aan spiesjes serveren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha