Sieuw tjoh zhen pao gevulde halve maantjes

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 656 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij het spek in stukjes en pureer met sesamolie, zout, peper en sherry in de keukenmachine tot je een fijna pasta hebt verkregen
  2. Voeg nu de ui, bosui en Chinese kool toe, meng dit en zet weg in de koelkast
  3. Kneed nu het deeg, vorm er een bal van, pak het in een vochtig doekje en laat 10 minuten rusten
  4. Meng voor de dipsaus alle ingredienten door elkaar
  5. Rol het deeg uit en steek er met een glas 20 rondjes uit (van ca
  6. 7 cm)
  7. Leg op elk rondje een theelepel vulling
  8. Vouw het deeg dubbel en knijp de randjes goed dicht
  9. Bewaar de halve maantjes tot gebruik in een vochtig doekje
  10. Breng ruim water aan de kook en laat de halve maantjes hierin in ca
  11. 5 minuten gaar worden
  12. Ieder neemt dipsaus naar eigen behoefte

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha